El Club Esportiu Europa, tal i com el coneixem avui en dia, neix el 1907. Llavors, dos modestos clubs (el Provençal i el Madrid de Barcelona) van decidir fusionar-se per poder assolir més altes fites dins el futbol català. Quan és va haver de buscar un nom per a l'equip, per tal d'evitar majors despeses de registre van aprofitar el nom d'un club a punt de desaparèixer i del que en quedava la fitxa lliure, el FC Europa. Amb un petit canvi al nom, neixia el 5 de juny de 1907 el "Club Deportivo Europa". El primer president en la història de l'entitat fou Rodolf Collell Admetller, qui va dirigir l'entitat fins al 1911, quan va passar a ser vicepresident de la Federació Catalana de Futbol. Fins a finals de l'any 2006, l'Europa ha tingut 29 presidents al llarg de la seva història.

Originariament l'equip vestia a ratlles verticals blanques i blaves, però amb el pas dels anys canviaria la samarreta per un coll llarg, tancat en forma vertical, que es va aplicar per primera vegada la temporada 1917/1918. L'històric escapulari és originari de la primera temporada a Primera Divisió (1929). L'element es va incorporar a la samarreta perquè en aquella època era moda que els nens vestissin amb un escapulari a la roba i, en la part esportiva, molts porters incorporaven l'escapulari com a element visual diferencial a les seves equipacions.

En aquells temps, l'equip va assolir la categoría més alta de la època al 1919, amb l'ascens al Grup A del campionat català.

Firma La Campaña

O

Si ya tienes una cuenta de acceso, de otra manera proceder a la matriculación y llenar los campos de abajoo.
Nombre de usuario, e-mail y la contraseña será de su cuenta, por lo que pueden firmar campañas de otros después de registrar.

Privacidad en los motores de búsqueda? Puede utilizar un apodo:

Cuidado, el e-mail tiene que ser válido para poder convalidar tu firma, sino será anulada.

Confirmo el registro y acepto Uso y limitaciones de los servicios

Confirmo que he leído la Política de privacidad

Acepto el procesamiento de datos personales

Tablón De Anuncios

Quién ha firmado esta petición también ha visto estas campañas:

Firma La Campaña

O

Si ya tienes una cuenta de acceso

Comment

Confirmo el registro y acepto Uso y limitaciones de los servicios

Confirmo que he leído la Política de privacidad

Acepto el procesamiento de datos personales

Objetivo de la campaña
2 / 1000

Firmas Recientes

Etiquetas

Ninguna etiqueta

Comparte

Invita a los amigos de tu agenda

Códigos Para La Incorporación

URL directa

URL para html

URL para forum sin título

URL para forum con título

Widgets