PETICION QЛ KЛRKON DORЛHEQJEN E KRYEMINISTRIT DHE KREUT TЛ OPOZITЛS TЛ GJYKUAR PUBLIKISHT SI FAJTORЛ POLITIKЛ PЛR TRE TЛ PAFAJSHMIT E VRARЛ DHE QINDRA TЛ PLAGOSURIT DHE DHUNUARIT QYTETARЛ SHQIPTARЛ ME DHE PA UNIFORMЛ MЛ 21 JANAR 2011 NЛ TIRANЛ sign now

PETICION QЛ KЛRKON DORЛHEQJEN E KRYEMINISTRIT DHE KREUT TЛ OPOZITЛS TЛ GJYKUAR PUBLIKISHT SI FAJTORЛ POLITIKЛ PЛR TRE TЛ PAFAJSHMIT E VRARЛ DHE QINDRA TЛ PLAGOSURIT DHE DHUNUARIT QYTETARЛ SHQIPTARЛ ME DHE PA UNIFORMЛ MЛ 21 JANAR 2011 NЛ TIRANЛA e meritojmл kлtл qeveri? A meritojmл kлtл opozitл? A meritojmл tл kemi nл drejtim (pushtet e opozitл) hajdutл/vrasлs qл publikisht лshtл vлrtetuar se janл tл tillл? A meritojmл tл kemi nл drejtim tл papлrgjegjshлm qл publikisht лshtл vлrtetuar se janл tл tillл?

Unл jo, po TI.

A do tл bлhemi palл me atл drejtues opozite qл do tл na shtyjnл sлrish nesлr tл vetлvritemi, tл vлllavritemi? A do tл bлhemi palл me atл qeveritar qл nuk mban, nuk pranon asnjл pлrgjegjлsi pлr tл vrarлt dhe qл лshtл gati tл na зojл nл vetлvrasje, vлllavrasje?

Unл jo, po Ti

Ky nuk лshtл recitim patetik, politik qл kлrkon tл shfryjл dufin kundлr njлrit apo tjetrin, ky nuk лshtл njл recitim qл kлrkon tл na vлrл kundлr njлrit apo tjetrit, kjo лshtл njл lutje pлr tл gjithл tл arsyeshmit tл jenл pлr njл moment tл arsyeshлm. Ata qл mendojnл se nuk e meritojmл kлtл, se nuk e meritojmл tл vritemi si lepuj pлr hir tл njлrit (Edi Ramлs e uzurpuesve tл tjerл tл opozitлs) dhe hatлr tл tjetrit (Sali Berishлs e uzurpuesve tл pushtetit).

Ka njerлz qл e ndejnл kлtл deri nл palcл.

Jemi ne qл e ndjejmл kлtл pore pлr pore.

E ndjemл kлtл dje kur pamл fлmijл (12-17 vjeз) qл tл shtyrл nga gjuha e urrejtjes qлlluan me gurл policл po aq tл pafajshлm sa ata, prindлr fлmijлsh.

E ndjemл kлtл kur militantл tл armatosur e me uniformл jashtл зdo logjike, kundлr зdo ligji e ndjenje njerлzore, qлlluan mbi turmлn, pa pasur nл shenjл askлnd nл veзanti; u vranл civilл tл pa angazhuar nл aktet e dhunлs, u plagosлn tл tjerл civilл, dhe u qлllua njл gazetarл.

E ndjemл kлtл kur njerлzit qл kлrkojnл prej 48 orлsh qл ti pлrkrahim nл marrлzinл e tyre vazhduan ti fryjnл zjarrit dhe tл kлrcлnojnл se do tл marrin jetл tл tjera shqiptarлsh tл pafajshлm. Ata janл tл dy gati. Njлri pлr tл marrл njл kolltuk dhe tjetri pлr ta mbrojtur atл tл na vлnл zjarrin.
Qлllimet e tyre nuk mund tл jenл mл tл mira se mjetet qл pлrdorin, asnjл prej tyre nuk do na sjellл paqen dhe as demokracinл qл na premtojnл. Mjetet qл pлrdorin i tradhtojnл ata qл nл nisje dhe sot jemi tл bindur se fajtorлt politikл e tл padлnuar tл krimeve tл 97-tлs, tл 98-tлs, tл 2008-tлs (Gлrdecit), 2011-tлs, nuk duhet tл drejtojnл mл.

Kriminelлt politikл, sot kryeministra e ish-kryeministra, kryebashkiakл, kryetarл partish, deputet tл opozitлs, ministra tл pushtetit, pjesa mл e madhe njerлz qл kanл thirrur pлr luftл, dhunл e gjak, nuk duhet tл qлndrojnл mл aty. Pjesa mл e madhe e tyre kanл marrл armлt dhe kanл shtyrл tл tjerл drejt armлve, me qлllimin e vetлm tл rrлmbejnл pushtetin, qл e kanл pлrdorur pлr tл na pлrзudnuar, shkelur me kлmbл, vjedhur dhe dhunuar e nл fund kanл qarл me lot krokodili, pлr dhunлn tл cilлn vetл e kanл nxitur, e kanл ndjellл apo e kanл shkaktuar.

Dhuna sjellл dhunл, gjaku sjellл gjak dhe pлr sa kohл ne pлrgjakemi kлta njerлz ngrohin kolltukлt nл opozitл e pozitл dhe mbajnл fjalime qл tentojnл tл na shtynл drejt vetлvrasjes dhe vлllavrasjes.

Лshtл koha tu themi jo.

Lutemi qл askush tл mos marrл pjesл mл nл demonstratat, protestat a si do tua vejл emrin kreu i opozitлs.

Lutemi qл askush tл mos marrл pjesл nл mitingjet alla Enver Hoxha tл kreu tл qeverisл.

Lutemi qл tл nлnshkruani nл njл copл letлr nл njл version online dhe ndoshta edhe tл shkruar ku tu kлrkojmл tл dy kлtyre njerлzve qл tл kлrkojnл falje pлr vrasjet e djeshme e tл vjetra dhe tл largohen nл paqe.

Ne nuk kлrcлnojmл nuk shantazhojmл, thjeshtл ju lutemi tл thлrrisni njeriut qл keni brenda, jo socialistin as demokratin, por njeriut qл me siguri e dлnon nxitлsin e dhunлs dhe ushtruesin e saj.

Ne LUTEMI qл pлrgjegjлsit pлr dhunлn, fajtorлt politikл pлr krimet qл pлrgjakлn Tiranлn tл LARGOHEN

Sign The Petition

OR

If you already have an account please sign in, otherwise register an account for free then sign the petition filling the fields below.
Email and the password will be your account data, you will be able to sign other petitions after logging in.

Privacy in the search engines? You can use a nickname:

Attention, the email address you supply must be valid in order to validate the signature, otherwise it will be deleted.

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Shoutbox

Who signed this petition saw these petitions too:

Sign The Petition

OR

If you already have an account please sign in

Comment

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Goal
550 / 1000

Latest Signatures

 • 04 January 2016550. Cxg Blackburn
  I support this petition
 • 04 January 2016549. Genti B
  I support this petition
 • 03 January 2016548. Arsimuka Smith
  Kunder Berishes qe vrau njerezit per deme materiale
 • 03 January 2016547. Gled B
  I support this petition
 • 02 January 2016546. Tetis L
  dakort
 • 29 December 2015545. Gerard Z
  I support this petition
 • 27 December 2015544. Visar Moreno
  I support this petition
 • 26 December 2015543. Gerd P
  I support this petition
 • 17 December 2015542. Agna Wise
  I support this petition
 • 16 December 2015541. Arber K
  Duhet ne nje fare menyre te ndeshkon se perndryshe do te ngelim si vendi ma i vuajtur ne Evrope
 • 14 December 2015540. Arlind Q
  I support this petition
 • 10 December 2015539. Olsa S
  I support this petition
 • 09 December 2015538. Fation J
  jam shume dakort !
 • 08 December 2015537. Lodi L
  I support this petition
 • 04 December 2015536. Ejona F
  I support this petition
 • 03 December 2015535. Bledar H
  I support this petition
 • 01 December 2015534. Foti C
  Gjuha dлgjohet shumл e zjarrtл, sidomos me terma tл konsumuar si 'uzurpues', ndoshta ligjлrisht tл papлrshtatshлm pлr njл peticion paqebлrлs.
 • 27 November 2015533. Savina S
  I support this petition
 • 22 November 2015532. Ilir Bush
  I support this petition
 • 05 November 2015531. Altin Rivera
  I support this petition
 • 03 November 2015530. Joni Harmon
  Thefshin qafen politikant shqiptar!
 • 02 November 2015529. Elona M
  I support this petition
 • 01 November 2015528. Brunilda T
  shpresoj sa me shume te bashkohen ne kete nisem, madje jam e mendimit, te organizohet nje proteste qytetare kunder Berishes dhe Rames.
 • 31 October 2015527. Ardian G
  ju urrej te duja palet
 • 26 October 2015526. Artan C
  I support this petition
 • 24 October 2015525. Alida K
  I support this petition
 • 23 October 2015524. Dritan C
  I support this petition

browse all the signatures

Emma PeckBy:
Politics and GovernmentIn:
Petition target:
Gjithe Shqiptareve kudo qe jane

Tags

No tags

Share

Invite friends from your address book

Embed Codes

direct link

link for html

link for forum without title

link for forum with title

Widgets