Peticija za vraćanje potrebnih predmeta studijskog programa Audio i video tehnologije na nastavni plan i program 2007 sign now

Potovane kolege,

Nadam se da ste svi upućeni u nepravdu koju su na prezentaciji predmeta pokuali da nam prodaju kao jednu najnormalniju stvar. Za one koji nisu u toku, ukinuto je dosta predmeta sa studijskog programa Audio i video tehnologije i to koliko za sada znamo Medije masovne komunikacije sa prve godine, est predmeta iz druge godine: Tehnike snimanja slike, Osnovi animacije, Studijska audiotehnika, Dizajn tampe, Kompjuterska animacija 1 i Digitalna televizija, i iz treće Kompjutersku animaciju 2, Projekat 2 i Muzičku produkciju. Sve pod izgovorom tednje i svetske ekonomske krize. Da stvar bude gora, na drugoj godini je ostalo samo sedam predmeta sa studijskog programa Audio i video tehnologije, pa smo primorani da biramo nepotrebne predmete sa drugih studijskih programa.

Smatram da smo svi barem malo otećeni ovim njihovim sebičnim činom i da je potrebno da se hitno organizujemo i potpiemo peticiju da nam omoguće da studiramo po studijskom planu i programu koji smo upisali, jer oni nemaju prava da ga menjaju u toku naih studija!

Molim Vas sve da se to pre prijavite i da obavestite kolege o deavanjima da bi i oni blagovremeno potpisali. Potrebno je da ostavite sledeće podatke: ime, prezime, studijski program i broj indeksa, predmete koje biste eleli od izbačenih i broj mobilnog telefona da bismo mogli da vas obavestimo o mestu i vremenu potpisivanja peticije posle obavljenog sređivanja spiskova. Pazite da uklopite da sa ovim predmetima koje biste vratili imate ukupno deset i da se prijavite samo za predmete koje biste sigurno uzeli. Da ne ispadnemo neozbiljni!

Posle prikupljenih podataka biće sređeni i odtampani spiskovi, i određen datum vreme i mesto svojeručnog potpisivanja peticija.

Sign The Petition

OR

If you already have an account please sign in, otherwise register an account for free then sign the petition filling the fields below.
Email and the password will be your account data, you will be able to sign other petitions after logging in.

Privacy in the search engines? You can use a nickname:

Attention, the email address you supply must be valid in order to validate the signature, otherwise it will be deleted.

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Shoutbox

Who signed this petition saw these petitions too:

Sign The Petition

OR

If you already have an account please sign in

Comment

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Goal
0 / 50

Latest Signatures

No one has signed this petition yet

Elisa MoodyBy:
SportIn:
Petition target:
Ministarstvu prosvete i sporta i direktoru ViER Dr. Dragoljubu Martinoviću

Tags

No tags

Share

Invite friends from your address book

Embed Codes

direct link

link for html

link for forum without title

link for forum with title

Widgets