Mentsьk meg a szentesi Drбami tagozatot! sign now

Nyнlt Levйl
Csongrбd megye Kцzgyűlйse
Magyar Anna
Elnцk Asszony rйszйreЬzenet egykori iskolбnkйrtTisztelt Elnцk Asszony!

A szentesi Horvбth Mihбly Gimnбzium irodalmi-drбmai tagozatбnak цregdiбkjaikйnt nцvekvő aggodalommal figyeljьk az iskolбnkban kialakult helyzetet. Aggуdva olvassuk, halljuk, hogy a hнrek ezъttal nem a szнnjбtszу fesztivбlokon, a tanulmбnyi versenyeken elnyert rangos elismerйsekről, dнjakrуl, a tartalmas йs szнnvonalas pedagуgiai munkбrуl, a jelenlegi йs a hajdani diбkok sikereiről szуlnak. Hanem valami egйszen mбsrуl, ami mйltatlan az intйzmйny hagyomбnyaihoz.

A segнtsйgйt kйrjьk. Segнtsen abban, hogy a gimnбziumnak nemzetkцzi hнrnevet йs elismertsйget szerzett, diбkok tцbb nemzedйkйt felbecsьlhetetlen йrtйkű ъtravalуval elbocsбjtу tanбri kar egyьtt maradhasson, йs folytathassa a munkбt. Hiszen egy iskola йrtйkйt, rangjбt nem az уdon falak, hanem a falai kцzцtt dolgozу emberek adjбk. Ezek a tanбrok mбr sokszorosan bizonyнtottбk felkйszьltsйgьket, alkalmassбgukat, tehetsйgьket. Mindannyian. Ha mбs nem, hбt a mi йletpбlyбnk erre a bizonyнtйk.

Segнtsen abban, hogy egykori gimnбziumunk vezetйsйvel olyan igazgatуt bнzzanak meg, aki bнrja pedagуgustбrsai bizalmбt, йs szнvьgyйnek tekinti az intйzmйny hagyomбnyainak бpolбsбt, az orszбgban egyedьlбllуan sikeres drбmai tagozat megőrzйsйt, fejlesztйsйt. Segнtsen abban, hogy Szentes vбrosa a jцvőben is bьszke lehessen gimnбziumбra, az ott vйgzett, sikeres pбlyбt befutott diбkokra. Segнtsen abban, hogy mi, цregdiбkok is bьszkйk lehessьnk a vбrosra, amely elfogadott йs befogadott minket. Segнtsen abban, hogy az utбnunk jцvő nemzedйkek kйpviselői is бtйlhessйk azt az цrцmцt, amikor ismeretlenek цsszesъgnak a hбtuk mцgцtt: Nagyon tehetsйges, nem csoda, hiszen Szentesről jцtt.

Ezt a levelet kцzzйtettьk a Szнnhбz.hu felьletйn is, hogy ne csak az цregdiбkok, hanem minden, szнnhбzat szerető, a drбmais iskola fцnnmaradбsбt fontosnak йrző ember csatlakozhasson hozzб, alбнrhassa azt.

Sign The Petition

OR

If you already have an account please sign in, otherwise register an account for free then sign the petition filling the fields below.
Email and the password will be your account data, you will be able to sign other petitions after logging in.

Privacy in the search engines? You can use a nickname:

Attention, the email address you supply must be valid in order to validate the signature, otherwise it will be deleted.

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Shoutbox

Who signed this petition saw these petitions too:

Sign The Petition

OR

If you already have an account please sign in

Comment

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Goal
0 / 50

Latest Signatures

No one has signed this petition yet

Jeremy HigginsBy:
HealthIn:
Petition target:
Csongrбd megye kцzgyűlйse

Tags

No tags

Share

Invite friends from your address book

Embed Codes

direct link

link for html

link for forum without title

link for forum with title

Widgets