KUNDER SHTETEZIMIT TE ISLAMOFOBISE sign now

Ky peticion eshte reagimi legjitim i te gjithe besimtareve myslimane dhe dashamiresve te lirise njerezore kunder Shtetezimit te Islamofobise ne Shqiperi, Kosove dhe Maqedoni. Ky peticion i drejtohet specialisht qeverive te te treja Republikave Ballkanike, dhe sidomos Ministrit Fatos Beja i cili ka deklaruar publikisht se "Vajzat e mbuluara me shami apo me simbole te tjera fetare, nuk duhet te lejohen ne shkolla". Ky eshte nje sulm i hapur qe i behet lirise fetare dhe te drejtes se myslimaneve per tu shkolluar si gjithe shtetasit e tjere. Pa gjithe ketij vendimi islamofob qendron margjinalizimi dhe izolimi intelektual i myslimaneve. Ne sot te gjithe sebashku i kerkojme Ministrit Fatos Beja dhe gjithe qeveritareve te tjere qe te heqin dore nga keto vendime islamofobe dhe te marrin shembullin e vendeve Evropjane, si Anglia, Suedia, Norvegjia, Belgjika etj qe e kane lejuar me ligj shkollimin e vajzave me shami. Nese keta qeveritare vazhdojne me keto vendime islamofobe ne do ti drejtohemi LIGES BOTERORE TE TE DREJTAVE TE NJERIUT, duke denoncuar racizmin dhe Islamofobine qe po shtetezohet ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni etj. I pari une Abedin Rakipi shtetas shqiptar denoncoj SHTETEZIMIN E ISLAMOFOBISE NE SHQIPERI, dhe i kerkoj te gjithe myslimaneve ne veŠ·anti dhe gjithe dashamiresve te lirise ne pergjithesi qe te firmosin kete peticion.

Zoti ju bekofte dhe na dhente fitoren mbi shkelesit e te drejtave te njeriut.

Abedin Rakipi

Sign The Petition

OR

If you already have an account please sign in, otherwise register an account for free then sign the petition filling the fields below.
Email and the password will be your account data, you will be able to sign other petitions after logging in.

Privacy in the search engines? You can use a nickname:

Attention, the email address you supply must be valid in order to validate the signature, otherwise it will be deleted.

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Shoutbox

Who signed this petition saw these petitions too:

Sign The Petition

OR

If you already have an account please sign in

Comment

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Goal reached !
1000 / 1000

Latest Signatures

 • 03 March 20161000. Bujar I
  I support this petition
 • 02 March 2016999. Jehona Davies
  I support this petition
 • 02 March 2016998. Zumer Mcconnell
  I support this petition
 • 01 March 2016997. Elma Robinson
  I support this petition
 • 27 February 2016996. Armend S
  I support this petition
 • 24 February 2016995. Liki Olsen
  I support this petition
 • 23 February 2016994. Erald B
  I support this petition
 • 22 February 2016993. Ilaz K
  I support this petition
 • 21 February 2016992. Fatos B
  I support this petition
 • 20 February 2016991. Shpresa S
  I support this petition
 • 20 February 2016990. Ahmed K
  I support this petition
 • 20 February 2016989. Geta Oliver
  I support this petition
 • 18 February 2016988. Agim G
  I support this petition
 • 18 February 2016987. Fejzulla D
  I support this petition
 • 17 February 2016986. Kujtim Conley
  I support this petition
 • 12 February 2016985. Ergys D
  I support this petition
 • 12 February 2016984. Rinor L
  I support this petition
 • 10 February 2016983. Arjeta F
  I support this petition
 • 09 February 2016982. Shoku Brock
  I support this petition
 • 07 February 2016981. Juljan A
  I support this petition
 • 06 February 2016980. Tahir S
  I support this petition
 • 04 February 2016979. Xona Barrera
  I support this petition
 • 04 February 2016978. Qemuran Washington
  I support this petition
 • 04 February 2016977. Naser Perez
  I support this petition
 • 28 January 2016976. Ervala Guerrero
  I support this petition
 • 27 January 2016975. Liri Olson
  I support this petition
 • 25 January 2016974. Yosra Henson
  I support this petition

browse all the signatures

Jocelyn ColonBy:
City LifeIn:
Petition target:
Drejtuar Ministri te Arsimit Fatos Beja

Tags

No tags

Share

Invite friends from your address book

Embed Codes

direct link

link for html

link for forum without title

link for forum with title

Widgets