Ce injuratura i se potriveste cel mai bine senatoarei PSD Lia Olguţa Vasilescu? sign now

Senatoarea PSD Lia Olguţa Vasilescu vrea sa avem o lege prin care orice se posteaza pe internet in limba romana sau pe servere din Romania sa fie cenzurat de catre un organ al statului astfel incat sa nu mai existe injuraturi, calomnii, si alte "mizerii"
Senatoarea a demonstrat prin declaratiile sale ca nu ii este teama sa fie incoerenta. De pilda: "Nu vrem să cenzurăm pe nimeni. Cei care intră pe forumuri şi comentează civilizat nu au de ce să se teamă. Dar deţinătorii de site-uri vor fi obligaţi, sub ameninţarea unor sancţiuni foarte drastice, să modereze mizeriile." Adica: noi nu cenzuram pe nimeni dar daca se spun lucruri care nu ne convin (tehnic vorbind, "mizerii") detinatorii de site-uri trebuie strasnic pedepsiti.

Toata treaba se doreste a fi adoptata in procedura de urgenta: "Pвnă la jumătatea lui septembrie cred că va fi gata. Voi cere apoi procedură de urgenţă."

Varujan Pambuccian, presedintele Comisiei de IT din Camera Deputatilor, jucand rolul moderatului inchipuit, ne zice si el ca avem o mare problema cu internetul datorita *anonimitatii*: "Dacă eu, Varujan Pambuccian, mi-o bag şi mi-o scot pe internet, sub numele meu, e оn regulă, оmi asum responsabilitatea pentru cuvintele mele. Problema apare atunci cвnd asta se face sub anonimat. Sunt de acord, aşadar, să existe o lege care să dea putere asociaţilor de isp-işti, de bloggeri, de furnizori de content, să poată să facă autoreglementare, să le dea puterea de a sancţiona pe cei care au acceptat regulile, dar nu le respectă mai apoi. Libertatea reprezintă posibilitatea de a face orice, atвta vreme cвt nu aduce atingere libertăţii celuilalt. Asta cred eu. Şi mai cred că, la оnceput, demersul nostru va stвrni un val de furie"

Pambuccianul esueaza evident in a pune in evidenta felul in care libertatea noastra de a injura pe internet "aduce atingere libertăţii celuilalt" - la urma urmei nu-i vorba de un argument serios, ci de simpla abrutizare demagogica a lui John Stuart Mill. Foarte perceptiv insa, el ghiceste ca imbecilitatea propunerii va starni un val de furie. Petitia aceasta e un exemplu de asemenea val.

Dar principala tinta este senatoarea PSD Lia Olguţa Vasilescu care zice sfidand in fata gramatica limbii noastre: "Vom adopta un pachet legislativ mai vast. Internetul este necesar să existe o anumită reglementare. Problema nu e experienţa mea. Experienţa mea e una a tuturor femeilor din politică. Am primit ameninţări la adresa copilului meu şi nu sunt singura. Ţin foarte mult la protejarea copiilor. Am fost foarte surprinsă să aflu că pe site-ul celei mai importante agenţii de ştiri sunt obscenităţi. Chiar a venit nepoata mea recent la mine şi m-a оntrebat ce оnseamnă nu ştiu ce obscenitate pe care o citise оn subsolul unei ştiri despre mine. Trebuie să ne gвndim оn primul rвnd la protejarea copiilor."

Oameni buni, sa fim mai creativi, nu cu amenintari la adresa copiilor, ce mortii ei de senatoare - sa incercam sa fim mai la obiect: de pilda pizda, gura, cur, poate si alte zone, nu excludem de fapt a priori nici o optiune. Domna curva crede ca internetul are nevoie de reglementare anti-obsenitate. (Aveti mila si nu-i spuneti despre existenta pornografiei pe internet.) Intrebarea cheie nu e insa ce crede o analfabeta comunista cu atata putere in stat ca n-ar fi exclus sa ne futa pe toti. Intrebarea acum e ce crede internetul despre senatoarea PSD Lia Olguţa Vasilescu.

Asadar, dragi semnatari, fiti buni si 1) ramaneti anonimi (de ce? pentru ca inca se poate, si vorba lui Iuliu Maniu in alt context: "un drept care nu e exersat tinde sa se piarda"), 2) in zona de comentariu aratati ce puteti mai bun din voi in materie de obscenitate, calomnie si alte mizerii. Nu uitati sa fiti precisi! Ne referim exclusiv la senatoarea PSD Lia Olguţa Vasilescu. Asadar, care este injuratura optima pe care o merita, multumita acestei initiative a domniei sale, aceasta curva securista, jeg si balega care mai bine ramanea adormita in Parlament?

Sign The Petition

OR

If you already have an account please sign in, otherwise register an account for free then sign the petition filling the fields below.
Email and the password will be your account data, you will be able to sign other petitions after logging in.

Privacy in the search engines? You can use a nickname:

Attention, the email address you supply must be valid in order to validate the signature, otherwise it will be deleted.

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Shoutbox

Who signed this petition saw these petitions too:

Sign The Petition

OR

If you already have an account please sign in

Comment

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Goal
0 / 50

Latest Signatures

No one has signed this petition yet

Marguerite ColonBy:
HealthIn:
Petition target:
internet people

Tags

No tags

Share

Invite friends from your address book

Embed Codes

direct link

link for html

link for forum without title

link for forum with title

Widgets