Baukу Йva ValуVilбg 5!!! sign now

Tisztelt RTL Klub, Kolosi Pйter Ъr!


Megdцbbenйssel vettьk tudomбsul, hogy az Ъj Valу Vilбg showban a VV4 hъzуnevйnek, sokunk kedvencйnek, Baukу (VV) Йvбnak semmilyen szerepet nem szбnt a csatorna. Semmi kifogбsunk az ellen, hogy tцbb, egykori VV-йs is szerepet kapjon, йs leszцgeznйnk hogy ez a peticiу nem irбnyul egyik szereplх nemzetisйgi, etnikai, vallбsi hovatartozбsa ellen sem. Viszont, nem vagyunk hajlandуak tudomбsul venni azt cinizmust, ahogy az elхzх mыsor lelkйt- akit legtцbbszцr szavaztunk vissza-йs ezбltal minket nйzхket, sms kьldхket ilyen mуdon semmibe vegyenek.

Baukу Йva rendkнvыl erхs karakterkйnt nyilvбnvalуan megosztott egyes nйzхket, ez tйny, azonban-йs ezt a szavazбsok is rendre bizonytottбk-tцbben szerettьk a szуkimondбsбt, egyenessйgйt, jellemйt, nagyon sok vidбm-йs olykor szomorъ percet szerzett nekьnk, nйzхknek. Mint ahogy az elхtt is йrtetlenьl бllunk, hogy egy ilyen intelligens, kivбllу beszйlхkйszsйgы-йs nem mellesleg rendkнvыl csinos hцlgynek egyбltalбn semmilyen szerepet nem szбn az adу, annбl is inkбbb, mivel az eddigi az цsszes VV szйria szereplхje megkapta Цnцktхl a lehetхsйget. Az RTL Klub egy kerekedelmi csatorna, amely kцzvetett ъton, de belхlьnk, nйzхkbхl йl; Йva hivatalos Facebook oldala tцbb mint 30 000 tagot szбmlбl, йs kйrem ne feledkezzenek meg rуla, a Facebookon, interneten kнvыl is van йlet, szбmtalan idхsebb, vidйki vagy internethez nem йrtх ember lйtezik, akik meglehet hogy a vilбghбlуt ugyan nem, de a mыsort viszont nйzik.

Ezйrt jutottunk tцbben, Baukу Йva kedvelхi kцzьl arra az elhatбrozбsra hogy megнrjuk ezt a petнciуt, йs mindaddig bojkottбlunk minden RTL Group csatornбt, amig a tisztelt mыsorszerkesztхk nem hajlandуak tekintetbe venni a nйzхk -nem kevйs szбmбnak- kнvбnsбgбt.

Sign The Petition

OR

If you already have an account please sign in, otherwise register an account for free then sign the petition filling the fields below.
Email and the password will be your account data, you will be able to sign other petitions after logging in.

Privacy in the search engines? You can use a nickname:

Attention, the email address you supply must be valid in order to validate the signature, otherwise it will be deleted.

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Shoutbox

Who signed this petition saw these petitions too:

Sign The Petition

OR

If you already have an account please sign in

Comment

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Goal
0 / 50

Latest Signatures

No one has signed this petition yet

Carolina ThompsonBy:
International PolicyIn:
Petition target:
RTL Klub

Tags

No tags

Share

Invite friends from your address book

Embed Codes

direct link

link for html

link for forum without title

link for forum with title

Widgets