Atlantama nije mjesto u nasoj skoli sign now

Pozivam roditelje i sve simpatizere koji podupiru ovu inicijativu da se uključe u potpisivanje peticije jer Ustavno pravo svakog roditelja i staratelja, a ujedno i zakonska dunost je da se brine o djetetu. ao mi je da ni na jednom roditeljskom sastanku nisam bila upoznata ili barem obavijetena /ako su Vijeće roditelja i kolski odbor donijeli odluku/ to se nalazi u prostorijama u kojima sjedi moje dijete. Kao bivi član kolskog odbora /proli saziv kolskog odbora je donio tu odluku prije 2 godine/, smatram da mi nije dobro prezentirano o kakvim se uređajima radi.?!! Zaprepastila sam se kao roditelj kada sam pročitala članak u novinama?????? Smatram da mi je roditeljska dunost reagirati, jer ako neću ja titi svoje dijete tko će!??? Očekivala sam da će reagirati zakonom mjerodavne institucije ali vidim da su institucije zakazale. ao mi je da je naruen ugled djelatnika i kole, i da se na niti jedan način nisu stvari rijeile drugačije. Nemam nita protiv ravnateljice niti sam na ničijoj strani. Samo sam zabrinut roditelj koji cijeni dravne institucije koje su me razočarale. Moje dijete nije zamorac, on je dijete budući čovjek, stanovnik ove drave. Smatram da je zakonsko pravo svakog pojedinca da se izjanjava i vjeruje u to eli ali ovo je obrazovna institucija i jedino to elim za svoje dijete je da ima pravo na obrazovanje prema propisanim i usvojenim standardima Ministarstva znanosti, obrazovanja i porta. Zato Vas molim podrite ovu akciju u ime djece koje sjede u kolskim klupama. Mislim da im dugujemo da se brinemo o njima ne bitno je koji uspjeh imaju u koli, da li su uzornog vladanja ili zločesti;. oni su djeca. Dignite se i dajte glas njima i izbacite Atlante iz O enkovec. Svima onima koji smatraju da se to deava nama, molim Vas reagirajte jer moda će se to sutra desiti Vama!!! U ime djece, hvala!!!

O dobrobiti i interesima maloljetnika prvenstveno se brinu roditelji koji na ovaj način prikupljanjem potpisa ele istaknuti NESLAGANJE sa koritenjem biogeneratora u O Petar Zrinski enkovec. Pozivamo sve nadlene institucije da u to skorijem roku provedu mjere da se ti uređaji odstrane iz kole te da se prema odgovornima provedu postupci u skladu sa zakonima Republike Hrvatske.

Sign The Petition

OR

If you already have an account please sign in, otherwise register an account for free then sign the petition filling the fields below.
Email and the password will be your account data, you will be able to sign other petitions after logging in.

Privacy in the search engines? You can use a nickname:

Attention, the email address you supply must be valid in order to validate the signature, otherwise it will be deleted.

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Shoutbox

Who signed this petition saw these petitions too:

Sign The Petition

OR

If you already have an account please sign in

Comment

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Goal
0 / 50

Latest Signatures

No one has signed this petition yet

Leah MckeeBy:
Justice, rights and public orderIn:
Petition target:
Medimurska zupanija

Tags

No tags

Share

Invite friends from your address book

Embed Codes

direct link

link for html

link for forum without title

link for forum with title

Widgets