Astral Customer Service sign now

Aceasta petitie este creata ca o necesitate pentru ca firma SC Astral Telecom sa ia la cunostinta de nemultumirile abonatilor sai. In principiu cea mai mare problema pe care o consider si cea mai importanta ar fi cea a comportamentului agentilor din departamentul de Relatii cu clientii.

Ce anume cerem de la firma Astral Telecom:

1. Scurtarea timpului de asteptare in momentul apelarii numarului de relatii cu clientii 9399. (In acest moment pentru a putea lua legatura cu un agent trebuie sa stai pe HOLD in medie cam 15 minute, lucru absolut inacceptabil.

2. Cresterea numarului de linii telefonice "inbound" catre serviciul de relatii cu clientii. (In momentul in care exista o problema mai grava in reteaua Internet si sunt asaltati cu telefoanele, mesajul primit cand formezi numarul de relatii cu clientii este: "Post telefonic deranjat". De la un angajat de la departamentul cablu TV am inteles ca acum Astral are numai 10 linii active, ceea ce face practic imposibila conectarea la serviciul de relatii cu clientii intr-un moment de criza)

3. Calitatea solutiilor oferite de agentii de la serviciul de relatii cu clientii trebuie monitorizata. (De cate ori mi s-a intamplat sa am probleme si sa fiu obligat sa sun la relatii cu clientii, si credeti-ma ca incerc sa evit pe cat posibil, 90\% din agentii care au raspuns apelului sunt extraordinar de gretosi si foarte nepoliticosi. Dupa mine agentii de la relatii cu clientii sunt front-end-ul companiei si ar trebui sa se comporte cu mult mai frumos cu clientii care in fond ii mentin la locul de munca prin plata abonamentelor)

4. Inca o problema legata mai degraba de securitatea datelor clientilor: Cerem monitorizarea taficului in retea si anume blocarea scanarii de porturi si incercarea de patrundere in sistemele altor utilizatori Astral. (Sunt foarte multi abonati care o data vazuti cu o conexiune cat de cat mai puternica la internet considera ca este necesar sa incerce sa patrunda in sistemele altor abonati prin scanari de porturi, incercarea de exploatare a diferitelor vulnerabilitati ale sistemelor de operare, etc.) Cerem astfel sanctiuni pentru acei utilizatori care nu respecta intimitatea datelor personale.

Alte cerinte pertinete pot fi adaugate in comentarii.

Sign The Petition

OR

If you already have an account please sign in, otherwise register an account for free then sign the petition filling the fields below.
Email and the password will be your account data, you will be able to sign other petitions after logging in.

Privacy in the search engines? You can use a nickname:

Attention, the email address you supply must be valid in order to validate the signature, otherwise it will be deleted.

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Shoutbox

Who signed this petition saw these petitions too:

Sign The Petition

OR

If you already have an account please sign in

Comment

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Goal
0 / 50

Latest Signatures

No one has signed this petition yet

Roberto LawrenceBy:
Nature and EnvironmentIn:
Petition target:
SC Astral Telecom SRL

Tags

No tags

Share

Invite friends from your address book

Embed Codes

direct link

link for html

link for forum without title

link for forum with title

Widgets